Free gift on all orders over RM200
Cart 0

SUKA TAG PASANGAN ?


Saya selalu perasan, para isteri suka tag sang suami di post saya atau org lain mengenai rumahtangga. 
.
Adalah lebih baik, jgn tag.. tunjuk je terus post tu pada suami. Dan fahamkan sang suami apa yang terbuku di hati tu .. simple..
.
kalau rasa nak makan luar, cakap je "Jom makan luar" tak perlu tag nama suami di gambar cendol (contoh).
.
Kalau tag mereka pon, mereka bukannya baca pon. kadang-kadang rasa malu nak baca sbb kena tag. seperti diaibkan
.
lelaki ni kalau tak di bgtau apa yang isteri mahukan.. mereka tak tahu. Terus terang tapi dgn cara yang baik dan sopan. Tak perlu berkias-kias. Mudahkan 😀.Mcm2 aduan kisah rumahtangga saya terima (dah mcm pegawai pejabat agama rumahtangga saya ni, padahal saya ni ARTIS je)

“suami tak faham saya”
Macamana nak faham. Tak terus terang, mudahkan komunikasi 😊 .saya percaya, pos saya ni pon ramai yg akan tag pasangan mereka 
.
Senyum selalu 
Selalu bersangka baik
InsyaAllah hati tenang
#adamcorrie

Saya bkn nak kejar tag, like, share dan follower. Jaga aib pasangan dgn tidak tag nama mereka. 
Kita nak jaga ukhwah dan aib masing2 😊



Older post